“Marcats pel 21”, emotiu reportatge sobre en Dani Jarque

reportatge Dani Jarque

Molt emotiu el reportatge “Marcats pel 21” sobre en Dani Jarque que s’ha estrenat avui per TV3.
El partit que li van fer d’homenatge és el fil conductor. I l’Iniesta, que era un gran amic seu, actua en tot moment com a narrador.

Iniesta i Jarque

“Marcats pel 21” comença amb el mateix Iniesta explicant com va dedicar-li un gol decisiu a la final del Mundial 2010. I com gràcies a aquesta gran acció, l’Andrés va passar a ser un ídol per l’afició de l’Espanyol.

En Mágico Díaz, que va ser qui va organitzar l’homenatge, narra una mica el dia que en Jarque va morir, d’aturada cardíaca. El 8 d’agost del 2009, durant la pretemporada que l’Espanyol va fer a Itàlia.

A la tarda d’aquest dia, en Mágico rep una trucada de la Jessica (la seva dona): “Algo pasa, no puedo contactar con Dani”. Llavors es veu que avisen al seu company d’habitació, en Ferran Corominas, perquè vagi a buscar-lo. A l’entrar a l’habitació es troben amb la desgràcia.

Ferran Corominas

La Jessica en aquell moment estava embarassada de la Martina, de qui surten moltes imatges durant el reportatge, sempre somrient, aliena a tot el que passa. Un dels moments més emotius és quan a l’homenatge tots aplaudeixen emocionats excepte la Martina, que somriu sense entendre el que passa.

Quatre escenes es van intercalant durant el reportatge. El grup d’amics de tota la vida. Una llanxa amb l’ex-dona, la filla i el seu company de pesca. El partit de l’homenatge. I l’Iniesta i altres amics parlant.

Un dels moments que més m’agraden és quan els amics de tota la vida salten al camp durant el partit de l’homenatge. Això està planejat mig d’amagat pel Mágico Díaz. Gran moment entranyable, sens dubte. Per un bon i emotiu reportatge. Descansa en pau Dani Jarque.

amics d'en Dani Jarque

Àlex Castells

(Veure el reportatge “Marcats pel 21” sobre en Dani Jarque)

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Altres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s