Tarda de cavalcada de Reis a Barcelona, al carrer i en un balcó del carrer Sepúlveda

Cavalgada de Reis a Barcelona

Fa temps que no tinc parents amb nens ni res d’això, però avui ens venia de gust viure la tarda de cavalcada de forma més o menys intensa. I això és el que hem fet. Anant primer a l’inici de la desfilada, a l’avinguda Marquès de l’Argentera. I  després aprofitant l’oportunitat de veure-la passar des del balcó d’un pis del carrer Sepúlveda.

gran cel a Barcelona

Després d’una passejada amb el Bicing, hem arribat a la zona de l’estàtua de Colon, on moltíssims nens estaven ja esperant als Reis. Nens il·lusionats acompanyats de pares i altres parents que se les empenyaven com podien per veure la calvalcada des de la millor posició possible.

nena  pujada a una escala a la Cavalcada de Barcelona

A les sis en punt han començat a sortir tots els membres d’una cavalcada força llarga. Grups d’animació, gent disfressada, carruatges de tot tipus, patges. I finalment els esperats Reis.

els Reis a la Cavalcada de Barcelona 2014

Després hem anat a un pis del carrer Sepúlveda, on hem pogut veure la cavalcata des del balcó d’un tercer pis. Amb uns veïns que l’han viscut com un gran aconteixement. En família, disfressats per l’ocasió, tirant papers en grans quantitats. M’he quedat sorprès, realment.

Es veu que la novetat d’aquest any era que els caramels es tiraven només des de les ultimes carrosses. I des d’uns projectils, per allò d’arribar el més lluny possible i que els caramels arribessin a tothom. I sembla que l’invent ha anat bé. Sobretot pels que arreplegaven caramels des del balcó amb l’ajuda d’un paraïgua.

cavalgada de Reis 2014

Gaudint d’una tarda de cavalcada a Barcelona. Una cavalcada molt més gran que la de Granollers, en tots els sentits. Però que a estones m’ha fet recordat tots els anys que la vaig viure. Primer amb la il·lusió d’un nen. I després, durant dos anys, amb la de disfressat d’un patge real, tirant caramels sense parar.

Cotxe de la Cavalcada

Les diferents etapes de la vida vistes des d’una cavalcada de Reis. Jo avui, des de la de Barcelona. Al carrer i en un balcó del carrer Sepúlveda.
Apa, bona nit i tapa’t, que venen els reis.

regals dels Reis
Àlex Castells

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s