El (possiblement) millor kebab de Barcelona és al Raval, al carrer Joaquim Costa 22

durum al carrer Joaquim Costa

Alguna tarda que estic així amb gana per no haver gairebé dinat, tinc clar on anar: al numero 22 del carrer Joaquim Costa, on es troba probablement el millor kebab de Barcelona. I és que on podia ser si no al Raval.

Kebab Durum al Joaquim Costa

Vagis a l’hora que hi vagis hi trobaràs gent, en un ambient força heterogeni on es barregen joves estrangers afincats al Raval, gent local i turcs, a parts iguals. I ja sabem que trobar turcs en un turc és sinònim d’un mínim de qualitat. Igual que trobar xinesos en un restaurant xinès (cosa més difícil per cert).

menjar un durum al carrer Joaquim Costa

El nom del local és força impronunciable i per això no he considerat posar-lo al títol del post – Bismilla Kebabish es diu. Però jo i més gent sempre li diem Joaquim Costa 22. Al mateix carrer hi ha més locals de l’estil però aquest és el que té més èxit i després d’haver-ne provat uns quants, puc dir que és el millor (per mi clar).

Doner Kevab Barcelona

Al Joaquim Costa 22 l’estrella és el pollastre (el típic pollastre de durum perquè ens entenguem) que condimenten amb unes espècies abans de posar-lo a la roda. Això i el pa, que el fan al moment vagis a l’hora que hi vagis, és el que marca la diferència – un home et prepara la massa, te l’escalfa i ja tens el pa ben calent pel kebab o per acompanyar qualsevol dels bons plats combinats que preparen.

bon durum al Raval

Una altra cosa que m’agrada molt del Joaquim Costa 22 són els preus. Begudes a 1 €, durums a 3,50 €, patates fregides a 1,50 €, plats combinats per 5 €. Demanis el que demanis serà molt difícil que acabis pagant més de set euros. I això sempre s’agraeix.

kevab a Joaquim Costa

Res de franquícies ni bars prefabricats. El Joaquim Costa 22 és un bar dels tradicionals, on no et tractaran amb gaires somriures ni et faran la pilota de forma gratuïta. Tampoc és el local ideal per una cita a cegues (o potser si). El Joaquim Costa 22 és un local on menjar un bon kebab o plat combinat a bon preu i durant tot el dia, acompanyat d’un ambient que té el seu encant, a l’igual que el barri on està situat.

Àlex Castells

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s